سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

پیام خداحافظی ستاره استقلالی

مهاجم ایرانی تیم فوتبال فنرباغچه ترکیه گفت: تجربه مهمی به دست آوردم و می‌خواهم خودم را در فنرباغچه نشان بدهم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۱۰ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 31
کد خبر: ۱۱۵۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  اللهیار صیادمنش مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به مدت یک فصل و نیم و به صورت قرضی در تیم زوریا لوهانسک اوکراین بازی کرد. قرارداد قرضی این مهاجم با زوریا به پایان رسید و صیادمنش دوباره بازیکن تیم فنرباغچه شد؛ تیمی که با آن تا سال ۲۰۲۴ قرارداد دارد.

 

باشگاه فنرباغچه این روزها درگیر مسئله انتخاب سرمربی است و تکلیف صیادمنش هنوز به صورت قطعی مشخص نیست. بعضی از رسانه‌ها احتمال داده‌اند این مهاجم ۲۰ ساله دوباره راهی تیم دیگری شود و در فنرباغچه ماندنی نباشد. با این حال ظاهراً فنرباغچه مبلغ ۲ میلیون یورو برای فروش صیادمنش تعیین کرده است. از سوی دیگر خبرهایی از تلاش باشگاه زوریا برای مذاکره با فنرباغچه و خرید قطعی صیادمنش منتشر شده بود اما این مهاجم با یک پیام خداحافظی از زوریا، به این شایعات پایان داد.

 

صیادمنش در بخشی از پیام خود آورده بود: «زوریا همیشه در قلب من خواهد ماند. هرگز زمان‌ها و خاطرات باورنکردنی را که در تیم فراموش نمی‌کنم. در پایان می‌خواهم از همه هم تیمی‌هایم، مربیان و کارکنان که باعث شدند بازیکن و شخص بهتری باشم تشکر کنم. خداحافظ زوریا لوهانسک.» با وجود تمام ابهامات اما به نظر می‌رسد صیادمنش در فنرباغچه ماندنی باشد و به کارش در این تیم ادامه بدهد.

 

اللهیار در این خصوص گفت: «تجربه مهمی به دست آوردم. حالا می‌خواهم خودم را در فنرباغچه نشان بدهم.» این نقل قول صیادمنش توسط بعضی از خبرنگاران ترکیه از جمله «اکرم کنور» منعکس شده است.

 

همچنین «احمد سلیم کول» دیگر خبرنگار ورزشی ترکیه در گفتگو با برنامه «فوتبال پلاس» خبر داد که برنامه باشگاه فنرباغچه، تمدید قرارداد صیادمنش است./ خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار